Inddækning af kviste

Inddækningerne omkring kviste er særlig hårdt udsat ved regn og skybrud

Inddækninger ved f.eks. kviste er hårdt udsat under regn og ikke mindst skybrud, ikke alene skal de kunne aflede den regn, der falder direkte på kvistens tag og sider. De skal også kunne aflede, den ofte store mængde regn, der falder på taget over kvisten, der jo praktisk talt skyller ned langs kvistens overkant og sider ned til tagrenden.

I vort ofte meget regnfulde klima, betyder det at der bliver det til enorme krav til kvistens inddækninger og tilhørende vand- og skotrender. Samtidig bliver tagrender og inddækninger tit sprunget over, når det gælder almindelig vedligeholdelse af huset, måske også fordi disse detaljer mange gange er svært tilgængelige. Derfor er det væsentlig, at du får tjekket kvistens inddækninger.

​Krav til kvistinddækninger:

  • Skal være 100% tætte
  • Skal kunne aflede endog meget store regnmængder under f.eks. skybrud
  • Skal indgå som en naturlig del af såvel kvist som den øvrige tagkonstruktion
  • Skal kunne modstå slagregn, hvor vinden presser på vandet
  • Skal kunne holde i mange år

Er der tegn på defekter kan vi reparere eller udskifte, de detaljer, der er fejlbehæftet. Vi kan fremstille ”skræddersyede” kvistinddækninger til dit hus. Zink er et diskret og tidløst materiale, som har været brugt i årtier og som samtidig holder i utrolig mange år. Derudover giver zink et flot resultat.

​Kontakt os – Så finder vi en løsning, der passer til dine kviste…

Vi glæder os til at høre fra dig, kontakt os nu​

Se flere billeder:

Indhent tilbud på vores ydelser

Skriv til os så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt